Houten bloembakken buiten

Houten bloembakken buiten is een verfraaiing van uw tuin. Houten bloembakken buiten is te verkrijgen in hardhout, daar zult u jarenlang plezier van hebben. Houten bloembakken buiten kunnen heel goed tegen de vorst, zij zullen zeker niet kapot vriezen, iets wat van hout ook zo’n goed bouwmateriaal maakt, natuurlijk.

Houten bloembakken buiten geeft een warm gevoel, hout is levendig, waar u altijd van kan genieten, het verveelt niet. Steeds vaker zien we houten bloembakken buiten, waarom? Het staat sfeervol.

houten bloembakken buitenHouten bloembakken buiten zijn in allerlei vormen te verkrijgen, langwerpige, of rechthoekig, kubusbloembakken, zuilbloembakken.

Alles in verschillende maten. De houten bloembakken geven een rustieke uitstraling. Dit kan het hele jaar door. In de winter kunnen winterharde planten of bomen in staan, in het voorjaar is het een weldaad voor de bloeiende planten. Neem bijvoorbeeld de Lobelia, in verschillende kleuren, het staat zo mooi in een houten bloembak.

Zoals al vermeld zijn de bakken in hardhout te koop, maar ook larikshout.

Dit zijn wel de houtsoorten die het langst meegaan. Hardhouten bakken worden over het algemeen grijs, maar dit is te verhelpen door het hout te oliƫn. Larikshout kan zeker 10 tot 25 jaar mee. Deze bakken zijn een verrijking voor uw tuin.