Betonnen bloembakken

De charme van betonnen bloembakken

Niets is leuker dan de tuin opfleuren met bloemen en planten. Vooral het decoreren van de tuin met potten en bakken geeft net dat extra stukje sfeer. Je kunt een bepaalde kleur laten terugkomen en dezelfde vormen voor een stukje rust, maar ook de keuze voor juist verschillende vormen kan een prachtig en wat speelser effect geven.

Betonnen bloembakkenBetonnen bloembakken zijn een must in de tuin.

De robuuste vormen van betonnen bloembakken geven ook een stukje stoerheid aan uw tuin. Betonnen bloembakken zijn zowel in hele kleine tuintjes, als in grote landschapstuinen een zeer gewenste aanblik. Ze passen in stadstuintjes, maar ook in een landelijke sfeer zijn betonnen bloembakken helemaal op hun plek.

Op de foto op deze pagina zie je een mooi modern voorbeeld, maar like I said – opties zijn er in alle designs tegen sterke prijzen. Op de reviewspagina van Populus kan je heel wat reviews van populaire betonnen bloembakken vinden, trouwens.

De combinatie met een diversiteit aan groene planten of bijvoorbeeld met witte bloemen kan een bijzonder aantrekkelijke serene sfeer bewerkstelligen.

Niets is fijner om in zo’n tuinhoekje in uw luie tuinstoel wat ontspanning te nemen. Maar ook met kleurrijke bloemen zijn betonnen bloembakken echte eyecatchers. Met een serie aan kleuren in deze bloembakken creĆ«er je een vrolijk eigentijds gevoel in je tuin. Wat is fijner dan je tuin in te stappen en jezelf onder te dompelen in een sprankelend kleurenfeest. Eigenlijk kan geen tuin zonder trendy betonnen bloembakken.